Saffr'Ann

Voor deze Saffr’Ann gebruik ik Encre de Chine – mijn favoriete zwarte thee – en saffraan, afkomstig uit de Provence. De rode saffraandraadjes die per 3 aan elkaar hangen, zijn eigenlijk de stamper van de Saffraankrokus. Enkele draadjes saffraan (deze zitten apart verpakt) toevoegen aan de zwarte thee, zorgt ervoor dat de zoete, geroosterde smaak nog voller wordt.
Dit is één van de vele tips die ik heb gekregen van mijn theemeesteres, Ann Van Steenkiste. Ze vergelijkt zelf haar karakter met dat van de Saffraankrokus, die tegen de gangbare wijze in, bloeit in de herfst. De thee kleurt prachtig goud, en past perfect bij Ann.
Ik ben Ann heel dankbaar voor alle tips en hulp, en draag dan ook graag deze thee aan haar op, met als toepasselijke naam Saffr’Ann.

Je kan trouwens ook een infusie zetten van enkel saffraan. Gebruik hiervoor ook 1 tot 3 draadjes (of 1 stamper) per liter water.

25,00

Extra informatie

Inhoud

40g

Ingrediënten

zwarte thee, saffraan

Word lid van de Tara Tea Compagnie
en ontvang bij je volgende bestelling

10% korting

Als lid ontvang je als eerste

Bovendien geniet je van 10% korting op je volgende aankoop.